-->

Vacature Sales Consultant

White round circles background
Sales consultant vacature

Voor Mijn Kantoor, het dienstverleningsplatform voor de Accountancy zijn wij op zoek naar een Sales Consultant

Mijn Kantoor is op dit moment een van de snelst groeiende platformen voor Accountants en Administratiekantoren. Het biedt een dienstverleningsplatform bestaande uit CRM, Online Dossier, Automatische werkprocessen, Communicatie en verdergaande tools op het gebied van gesprekken, ondertekenen, accorderen, betalen en meer. Met Mijn Kantoor halen dienstverleners een platform in huis, waarmee medewerkers het verschil kunnen maken op het gebied van excellente dienstverlening. Kwaliteit en compliance is geborgd in standaarden en communicatie en advisering staat centraal.

Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar versterking van onze commerciële afdeling met een Sales Consultant.

Als Sales Consultant houd jij je bezig met het opvolgen van prospects voor Mijn Kantoor. Deze prospects zijn onderdeel van een vergaand geautomatiseerd proces, waarbij campagnes op diverse media leiden tot brochure downloads, contact- en demoverzoeken. Deze leads worden door jou opgevolgd, waarbij je informatie verschaft, antwoorden geeft op vragen en (online) demo’s verzorgt van het platform.

Samen met de sales manager vorm jij een team en zorgen jullie voor de verdere groei van Mijn Kantoor. Met jouw enthousiasme, overtuigingskracht en kennis van onze applicatie weet jij onze visie over te dragen en klanten aan je te binden.Houd jij van sales bedrijven op een onderscheidend product wat echte toegevoegde waarde biedt voor cliënten? Zet jij samen met ons team de next steps in het succes van Mijn Kantoor? Wij vieren dagelijks onze successen en verwelkomen jou graag in ons team!

Herken je jezelf in onderstaande functie eisen?

  • Een afgeronde HBO studie in de richting van bedrijfskunde of commerciële economie.
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een commerciële (binnendienst) functie.
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en commercieel gedreven zijn.
  • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig.
  • Sales kunnen bedrijven op de relatie. Een prospect voelt dat het platform maar ook jij als vertegenwoordiger van ons team, hem verder kunnen helpen.
  • Je hebt de ambitie om verder door te groeien binnen de organisatie.

Over ons:

Mijn Kantoor is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 70 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Mijn Kantoor helpt accountants- en administratiekantoren om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat. 

Binnen Mijn Kantoor werken we dagelijks met 15 collega’s samen aan het succes en verdere ontwikkeling van ons platform met vestigingen in Groningen en Zwolle. 

Wil jij een uitdagende, afwisselende baan met een goed vast salaris, een provisieregeling, doorgroeimogelijkheden en leuke collega’s? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jori Neef, telefoon 06-52876055 of jori@mijnkantoorapp.nl