Gratis webinar (60 minuten)

Nooit Meer Overwerken – voor medewerkers van accountants- en administratiekantoren

Donderdag 13 april | 14:00-15:00 

White round circles background

Nooit meer overwerken?
Hoe krijgt UWBS het voor elkaar?

Sinds UWBS Financial Services met softwareplatform voor accountants en administratiekantoren Mijn Kantoor werkt, hebben de 16 medewerkers de BTW en administratie cyclus op tijd af. Tijdens dit webinar legt General Manager Gerben de Man je uit dat overwerken voor zijn accountantskantoor uit Maartensdijk (U) definitief verleden tijd is. 

Gerben: “Werken met software van Mijn Kantoor geeft in één klap overzicht en zorgt dat elke medewerker duidelijk weet wat er gebeuren moet, wanneer en hoe. Met AVG Proof communicatie (mail- en chatberichten) en automatische workflows heb je voor je hele kantoor de processen automatisch ingericht, zowel intern als voor de klanten.”  

Bekijk het webinar terug

Werken met de software van Mijn Kantoor is een verademing voor de accountants van het UWBS.

Dit zijn de voordelen die Gerben eigenhandig heeft ervaren: ​

  • Nooit meer overwerken om de BTW en administratie cyclus op tijd af te krijgen.
  • Cliënten hebben meer overzicht.
  • Alle gesprekken, het dossier en de taken zijn overzichtelijk terug te vinden in de app en de website.
  • Cliënten kunnen makkelijk en snel contact met UWBS opnemen.
  • De opvolging van taken ligt meteen bij de juiste medewerker.
  • Versnippering van informatie, overal verspreide emails en beperkte toegankelijkheid van informatie en documenten behoren tot het verleden.
  • Continu overzicht: elke medewerker weet duidelijk wat er gebeuren moet, wanneer en hoe.
  • AVG Proof communicatie (mail- en chatberichten) en automatische workflows voor het hele kantoor automatisch ingericht, zowel intern als voor de klanten.

The list goes on: ontdek meer in dit webinar! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sprekers

Gerben de Man
General Manager bij UWBS Financial Services

Finance professional Gerben bouwt sinds 1999 aan zijn expertises accounting, auditing, taxes en controlling. Hij werkte bij en voor vele bedrijven zoals Oracle, King, Bolton en TenneT voordat hij met UWBS Financial Services het regionale MKB en de medische wereld zijn diensten aanbood. Inmiddels is UWBS één van de best geautomatiseerde kantoren van Nederland.

Jori Neef
Commercieel directeur Mijn Kantoor

Jori is Commercieel directeur bij Mijn Kantoor, een software platform ontwikkeld voor en door accountants. Vanuit de Mijn Kantoor Klantapp kunnen klanten van accountants en administratiekantoren, zonder verdere inlogs, bij alle documenten en applicaties. Daarnaast kunnen ze taken afwerken en antwoorden op chats. Mijn Kantoor biedt alle documenten, producten en diensten transparant en overzichtelijk aan.

Meer weten over het platform van
Mijn Kantoor?