Vraag een demo aan

Benieuwd hoe jij met Mijn Kantoor je klanten de ultieme klantervaring kunt bieden? In een demo laten we je alle mogelijkheden zien. Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op om een demo in te plannen.

White round circles background

Dit laten we onder meer in de demo zien

Dit laten we onder meer in de demo zien

Tijdens de demo laten we je live zien welke mogelijkheden het platform van Mijn Kantoor biedt en hoe je die in kunt zetten voor je accountantskantoor of administratiekantoor.
CRM

CRM

Ervaar het gemak van een volwaardig accountancy CRM, gekoppeld aan andere applicaties zoals AFAS, Exact, Qics, Fiscaal gemak, Twinfield en vele anderen.

Berichtenfunctie

Berichtenfunctie

Direct een vertrouwde manier om snel met je klant te communiceren. Berichten zijn gekoppeld aan dossiers; communicatie is zo een integraal onderdeel.

Dossier

Dossier

Geen bestanden meer kwijt, maar vanaf een centrale plek alles bij de hand. Bestanden zijn direct in het dossier van je klant te uploaden, zonder onveilige tussenopslag.

Wat kun je nog meer verwachten?

Naast alle standaard powertools voor samenwerken en klantcommunicatie, laten we je ook zien wat je kunt doen voor de ultieme klantervaring. Denk bijvoorbeeld aan het gericht gebruiken van klantinzichten om relevante berichten te sturen.

Dit laten we onder meer in de demo zien
Johan de Konink
purple circles background
quote
“De beste zakelijke, digitale dienstverleners als Coolblue, Knab en iDEAL gooien hoge ogen omdat ze een verrassend nieuwe klantervaring bieden. Ze omarmen nieuwe technieken, software en apps. Ze bieden hun klanten een platform dat data en processen overzichtelijk ontsluit, en dat altijd en overal bereikbaar is. Dat draagt bij aan klantgerichtheid, aan het streven naar het beste product en de beste kwaliteit van uitvoering. In een sterk veranderende wereld is klantgericht werken de belangrijkste tactiek van accountants- en administratiekantoren die willen groeien en relevant voor hun klanten willen blijven. Mijn Kantoor is daarvoor het krachtigste accountancy-platform.”
Johan de Konink – Algemeen directeur Mijn Kantoor

Wil je meer weten of heb je vragen?

Betere service en communicatie dan ooit tevoren met je accountant