FAQ

White round circles background
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Iedereen komt er wel eens niet uit. Hoe kunnen we je van dienst zijn? Misschien staat je antwoord al tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, dan staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Beveiligd platform

Mijn Kantoor voldoet aan de eisen die de NBA stelt om aan de AVG, WWFT en beroepsregels te kunnen voldoen.

Elimineert mail en post dus veel minder kans op een datalekVermindert mail en post, dus veel minder kans op een datalek

Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag) Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag)

Volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces.Volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces.

Versleutelde communicatie en opslag op een server in Frankfurt (Duitsland).Versleutelde communicatie en opslag op een EU server of Sharepoint.

Optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.Optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.

beveiliging app

Waar kunnen we jou mee helpen?

Stel je vraag

Stel je vraag

bezoek onze vestiging

Bezoek onze vestiging

Natuurlijk kun je ons ook bereiken op 088 – 520 60 10 of stuur een email naar support@mijnkantoorapp.nl

Leveringsvoorwaarden

Hier kun je de leveringsvoorwaarden van Mijn Kantoor downloaden bestaande uit onze algemene voorwaarden en onze bewerkingsvoorwaarden uit hoofde van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Een greep uit de gezichten in het team van Mijn Kantoor

Mijn Kantoor is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 60 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Mijn Kantoor helpt accountants- en administratiekantoren om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor