FAQ

White round circles background
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Iedereen komt er wel eens niet uit. Hoe kunnen we je van dienst zijn? Misschien staat je antwoord al tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, dan staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Activeren is heel eenvoudig. Neem contact met ons op via info@mijnkantoorapp.nl of gebruik de contact buttons op onze website. Wij zullen dan een domein voor je activeren waarna je direct toegang hebt. Het enige wat je nodig hebt, is een laptop met web browser of een mobiele telefoon.

Jazeker. Het Mijn Kantoor platform is voor klanten van een kantoor en voor medewerkers ook mobiel te gebruiken. Onze geavanceerde app is beschikbaar voor zowel Android als Apple. Download Mijn Kantoor in de appstore.

Mijn Kantoor heeft een API driven architectuur wat betekent dat alle informatie en datavelden in Mijn Kantoor makkelijk ontsloten kunnen worden. Hierdoor kunnen we snel en makkelijk integreren en zijn er tientallen standaard integraties beschikbaar. De basisvoorwaarde is dat de applicatie waarmee je wilt koppelen over een API beschikt. Twijfel je of de applicatie waarmee je wilt koppelen geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Mijn Kantoor is consultancy vrije software en kan in drie simpele stappen worden geïmplementeerd. Je leest er alles over op http://mijnkantoor.nl/onboardingsproces

Hoewel wij het gebruik van email afraden als gevolg van de door de beroepsorganisaties geïdentificeerde risico’s voor datalekken en phishing, kan email gewoon in combinatie met Mijn Kantoor worden gebruikt. Per klant is het communicatie medium in te stellen en taken/berichten kunnen zowel via onze beveiligde berichtenmodule, als via email worden afgeleverd en beantwoord.

Jazeker. Mijn Kantoor is gecertificeerd door de belastingdienst en geïntegreerd met hun systemen. Op basis van een digitale aangifte leveren wij automatisch een betalingsbericht voor aangiften BTW en Loonheffing nadat jouw klant de aangifte heeft geaccordeerd.

Ja, zeker! We hebben een handige chat rechtsonderin op onze website, maar we zijn ook telefonisch en per mail beschikbaar. Neem dan hier contact met ons op.

Om Mijn Kantoor te implementeren, heb je geen consultant nodig. Je kunt het zelf. Uiteraard helpen we met het implementeren. Bekijk hier hoe je dat doet. Als je er niet uitkomt, helpen we je uiteraard graag verder! Neem dan hier contact met ons op.

Mijn Kantoor integreert goed met MS Teams op het gebied van Sharepoint, Agenda en emailgebruik. Het CRM van Mijn Kantoor is een perfecte basis om MS functionaliteit te gebruiken, danwel om gebruik te maken van Mijn Kantoor functionaliteit als standaard richting de samenwerking met klanten die niet over een Office licentie hoeven te beschikken. Door middel van de Sharepoint integratie met Mijn Kantoor kunnen Word, Excel en Powerpoint documenten binnen Mijn Kantoor worden bewerkt en opgeslagen.

Mijn Kantoor voldoet aan de eisen die de NBA stelt met betrekking tot het veilig communiceren met klanten. Door mail en post te verminderen in het communicatieproces, is het risico op een datalek vele malen kleiner. Mijn Kantoor werkt op basis van een platform met alleen geïdentificeerde en geautoriseerde gebruikers. Naar wens kan 2factor authenticatie worden afgedwongen. Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van zonder dat er tussenopslag plaatsvindt op een emailserver of een harde schijf. Hierdoor bevinden bestanden zich op één veilige plek zonder duplicaten. Mijn Kantoor heeft een zeer uitgebreide audit trail omdat documenten, werkprocessen en communicatie onderling in hun verband gelinkt kunnen zijn en gelogd worden.

Bij het gebruik van de Mijn Kantoor berichten module is Phishing waarbij fraudeurs zogenaamd namens uw kantoor emails aan uw klanten sturen uitgesloten.

Ja, je kunt documenten direct vanuit het dossier door een of meerdere ondertekenaars kunnen laten voorzien van een digitale gewone of geavanceerde handtekening, al dan niet in combinatie met de webservice van Validsign. Ook is het mogelijk om te kiezen voor accordering in plaats van ondertekenen. Dit wordt doorgaans gebruikt voor het laten accorderen van fiscale aangiften via de app of emailnotificatie / web.

Voor Mijn Kantoor gebruikers is de door ons zelf ontwikkelde Zendoc module beschikbaar waarmee je moeiteloos brieven, offertes, opdrachtbevestigingen en bezwaarschriften maakt op basis van vooraf gedefinieerde templates in je kantoor huisstijl. Deze kunnen per stuk of in bulk naar klanten (groepen) worden verstuurd.

Mijn Kantoor beschikt over een geavanceerde Workflow editor waarmee processen in stappen kunnen worden uitgewerkt inclusief autorisatie en automatische taken en berichten. Fiscale aangiften kunnen direct vanuit bronpakketten in het werkproces worden betrokken en bij klanten worden afgeleverd. Voor kantoren die het moeilijk vinden om zelf processen uit te werken, bieden wij maar liefst 15 standaard templates voor de meest voorkomende zaken zoals aangiften, maandcontrole, loonverwerking, het samenstellen van de jaarrekening, sales/acquisitie en meer.

Indien je werkprocessen standaardiseert met de Mijn Kantoor workflow module dan is het werk per fase planbaar en automatisch gekoppeld aan de juiste medewerker(s). Per fase is de verwachte doorlooptijd in dagen (norm) te budgetteren zodat na het activeren van een werkproces de geplande startdata van de fasen en de opleverdatum bekend zijn. Deze informatie is voor medewerkers raadpleegbaar in hun overzichten.

Daarnaast beschikt Mijn Kantoor over een planbord waarbij berichten, taken en werkprocessen gepind kunnen worden voor opname in een Planbord. Daar kunnen ze vervolgens in elke gewenste structuur worden geplaatst en versleept om eenvoudig overzichten te creëren en werk te plannen door het te categoriseren.

Mijn Kantoor is een toekomstbestendig platform wat zich steeds door blijft ontwikkelen. De wensen van gebruikers zijn voor ons een belangrijke drijfveer waarmee we ons platform blijven verbeteren. We zijn open en transparant over functionaliteiten die we ontwikkelen. Daarnaast houden we altijd ruimte vrij in onze werkzaamheden om breedgedragen wensen van gebruikers zo snel mogelijk te verwezenlijken.

Daarnaast beschikt Mijn Kantoor over een planbord waarbij berichten, taken en werkprocessen gepind kunnen worden voor opname in een Planbord. Daar kunnen ze vervolgens in elke gewenste structuur worden geplaatst en versleept om eenvoudig overzichten te creëren en werk te plannen door het te categoriseren.

De veranderende wereld van privacywet- en regelgevingen vinden wij een erg belangrijk onderwerp binnen ons platform. Daarom borgt Mijn Kantoor compliance met betrekking tot de WWFT, klantacceptatie, NV COS en de AVG. Uitgangspunt is altijd een zo hoog mogelijke automatiseringsgraad van compliance zodat er maximaal tijd is voor klantgerichtheid.

Daarnaast beschikt Mijn Kantoor over een planbord waarbij berichten, taken en werkprocessen gepind kunnen worden voor opname in een Planbord. Daar kunnen ze vervolgens in elke gewenste structuur worden geplaatst en versleept om eenvoudig overzichten te creëren en werk te plannen door het te categoriseren.

Beveiligd platform

Mijn Kantoor voldoet aan de eisen die de NBA stelt om aan de AVG, WWFT en beroepsregels te kunnen voldoen.

Elimineert mail en post dus veel minder kans op een datalekVermindert mail en post, dus veel minder kans op een datalek

Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag) Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag)

Volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces.Volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces.

Versleutelde communicatie en opslag op een server in Frankfurt (Duitsland).Versleutelde communicatie en opslag op een EU server of Sharepoint.

Optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.Optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.

beveiliging app

Waar kunnen we jou mee helpen?

Stel je vraag

Stel je vraag

bezoek onze vestiging

Bezoek onze vestiging

Natuurlijk kun je ons ook bereiken op 088 – 520 60 10 of stuur een email naar support@mijnkantoorapp.nl

Leveringsvoorwaarden

Hier kun je de leveringsvoorwaarden van Mijn Kantoor downloaden bestaande uit onze algemene voorwaarden en onze bewerkingsvoorwaarden uit hoofde van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Een greep uit de gezichten in het team van Mijn Kantoor

Mijn Kantoor is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 60 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Mijn Kantoor helpt accountants- en administratiekantoren om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor