Help & Support

White round circles background
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Iedereen komt er wel eens niet uit. Hoe kunnen we je van dienst zijn? Misschien staat je antwoord al tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, dan staan we graag voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Hoe installeer ik Mijn Kantoor op mijn telefoon?

Installeren is heel eenvoudig door Mijn Kantoor te downloaden uit de Apple Store (Iphone) of Google play (Android). Medewerkers van het accountantskantoor worden vanuit de applicatiebeheerder van de app uitgenodigd en kunnen eenvoudig een account aanmaken en de app gebruiken. Klanten nodig je eenvoudig uit door vanuit CRM je klant een uitnodiging voor de app te sturen.

Kan ik Mijn Kantoor ook op mijn gewone desktop op laptop gebruiken?

Jazeker. Net als veel andere coole apps heeft Mijn Kantoor ook een desktop webversie in de cloud die alle functionaliteit bevat. Zowel de medewerkers van het accountantskantoor als klanten kunnen inloggen via de browser en alle functionaliteit gebruiken.

Hoe koppel ik Mijn Kantoor met mijn accountancy applicaties?

In de eerste plaats bekijken we samen met jou je applicatie landschap. Vragen zoals: “Waar bevindt zich je CRM en je dossier(s)?” en “waar genereer je bestanden zoals jaarrekeningen en aangiften?” zijn belangrijk om te beantwoorden. Als er al een standaard koppeling beschikbaar is voor jouw applicatie(s) dan koppelen we die eenvoudig via onze API. Dossierkoppelingen vragen enig maatwerk vanuit de beschikbare standaard omdat dossieritems gemapt moeten worden. Mijn Kantoor moet weten waar welke typen dossieritems zich bevinden zodat aangesloten kan worden op de structuur binnen Mijn Kantoor. Voor CRM ligt dit meestal eenvoudiger omdat pakketten daarin vaak een standaard en vaste structuur hebben.

Ik heb nog geen CRM of dossier applicatie. Kan ik dan Mijn Kantoor wel gebruiken?

Mijn Kantoor heeft een eigen dossier en CRM functionaliteit. Dit betekent dat je voor die functies, zoals het onderhouden van relatiegegevens en dossieropbouw Mijn Kantoor kunt gebruiken en geen andere applicatie nodig hebt.

Ik wil graag al mijn CRM relaties en dossierstukken ineens in Mijn Kantoor zetten. Kan dit makkelijk?

Mijn Kantoor heeft een import functie waarbij we een vast excel sjabloon kunnen aanleveren. Indien je je gegevens daarin structureert kan Mijn Kantoor ineens al je relaties inlezen wat veel invoerwerk scheelt. Dit geldt ook voor dossierstukken die vanuit een mappenstructuur vanaf een harde schijf of cloudlocatie kunnen worden ingelezen.

Is Mijn Kantoor veilig en voldoet het aan de AVG?

Mijn Kantoor is een integratie en communicatieplatform en voldoet aan de eisen die de NBA stelt met betrekking tot het veilig communiceren met klanten. Door mail en post te elimineren in het communicatieproces is het risico op een datalek vele malen kleiner. Mijn Kantoor werkt op basis van standaard processen die afdwingen dat met de juiste personen gecommuniceerd wordt. Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant zonder dat er tussenopslag plaatsvindt op een emailserver of een harde schijf. Hierdoor bevindt het bestand zich op één veilige plek en legt een kortst mogelijke route af. Werkprocessen zijn binnen Mijn Kantoor altijd gekoppeld aan het dossieritem inclusief accordering. De audittrail op een document is derhalve altijd beschikbaar. De app op je telefoon of de cloud webversie zend data en bestanden versleuteld naar een server van Amazon, die zich fysiek in Frankfurt (Duitsland) bevindt. Hierdoor voldoet ook de serverlocatie aan de eisen van de NBA.

Ik zie dat er nog geen koppeling is met al mijn applicaties. Kan ik Mijn Kantoor dan wel al in gebruik nemen?

Mijn Kantoor is een zelfstandig functionerend accountancy platform en heeft derhalve geen integraties nodig om te kunnen functioneren. Het is uiteraard wel makkelijk als die integraties er wel zijn. CRM gegevens die over en weer muteren, dossierstukken die op het platform automatisch beschikbaar zijn en accorderingen doorgeven aan applicaties die met derden partijen kunnen communiceren draagt in belangrijke mate bij aan efficiency en gemak. Het voorkomt dat er op basis van werkprocessen (dubbele) handelingen moeten worden verricht. Indien een bepaalde integratie nog niet beschikbaar is, is dat echter geen belemmering om Mijn Kantoor in gebruik te nemen. Wij zorgen ervoor dat alle integraties met derden applicaties in de accountancy beschikbaar komen, als deze technisch realiseerbaar zijn. Wil je meer weten over de huidige stand van zaken met betrekking tot beschikbare integraties en de roadmap? Neem dan even contact met ons op.

Beveiligd platform

Mijn Kantoor voldoet aan de eisen die de NBA stelt om aan de AVG te kunnen voldoen.

Elimineert mail en post dus veel minder kans op een datalekElimineert mail en post, dus veel minder kans op een datalek

Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag) Klanten uploaden documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag)

Volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces.Volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces.

Versleutelde communicatie en opslag op een server in Frankfurt (Duitsland).Versleutelde communicatie en opslag op een server in Frankfurt (Duitsland).

Optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.Optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.

beveiliging app

Waar kunnen we je mee helpen?

Stel je vraag

Stel je vraag

bezoek onze vestiging

Bezoek onze vestiging

Natuurlijk kun je ons ook bereiken op 088 – 520 60 10 of stuur een email naar support@mijnkantoorapp.nl

Leveringsvoorwaarden

Hier kun je de leveringsvoorwaarden van Mijn Kantoor downloaden bestaande uit onze algemene voorwaarden en onze bewerkingsvoorwaarden uit hoofde van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Een greep uit de gezichten in het team van Mijn Kantoor

Mijn Kantoor is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 60 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Mijn Kantoor helpt accountants- en administratiekantoren om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor
Het team van Mijn Kantoor