-->

Vacature Customer Success Medewerker

White round circles background

Voor Mijn Kantoor, hét communicatieplatform voor de accountancy zijn wij op zoek naar een Customer Success Medewerker

Mijn Kantoor is op dit moment een van de snelst groeiende platformen voor accountants en administratiekantoren. Het biedt een dienstverleningsplatform bestaande uit CRM, Online Dossier, Automatische werkprocessen, Communicatie en verdergaande tools op het gebied van gesprekken, ondertekenen, accorderen, betalen en meer. Met Mijn Kantoor halen dienstverleners een platform in huis, waarmee medewerkers het verschil kunnen maken op het gebied van excellente dienstverlening. Kwaliteit en compliance is geborgd in standaarden en communicatie en advisering staat centraal. Naast Mijn Kantoor zijn er onlangs ook twee nieuwe applicaties gelanceerd, namelijk Zendoc en Legalsign. Met Zendoc kunnen kantoren standaard documenten automatisch laten generen en vullen met velden het uit CRM van Mijn Kantoor en met Legalsign hebben wij onze eigen digitaal ondertekensoftware.

Wat doe je als Customer Success Medewerker?

Als Customer Success Medewerker heb je altijd gepast antwoord als de klant vragen heeft over onze dienstverlening. Via de chat binnen onze eigen Mijn Kantoor software help jij ze verder op weg. Jij zorgt ervoor dat onze klanten naar volle tevredenheid blijven werken met onze software. Hoe leuk is dat?

Kortom: jij weet de bestaande klanten een ultieme fan van Mijn Kantoor te maken!

Deze functie kan gewoon vanuit huis uitgevoerd worden, maar uiteraard ben je ook welkom op het kantoor in Zwolle.

Als Customer Success Medewerker heb je brede en waanzinnig leuke verantwoordelijkheden:

  • Klanten succesvol en naar alle tevredenheid laten werken met onze applicaties.
  • Problem Solving: het beantwoorden dan wel coördineren van vragen van bestaande klanten. Bij technische vragen kun je intern terecht bij onze technische helpdesk.
  • Het identificeren van problemen bij je bestaande klanten en bedenken van oplossingen.
  • Herkennen van sales (upsell) kansen: je weet kansen te signaleren en te creëren door ze pro-actief te informeren over nieuwe functionaliteiten / software. Deze kansen speel je door naar één van jouw salescollega’s.
  • Meedenken over nieuwe Customer Success ideeën: samen met je collega’s denk je bijvoorbeeld mee over de verdere optimalisatie van de software, klantenmailing of hoe jullie de klantervaring / tevredenheid nog meer kunnen maximaliseren.
  • Voordat nieuwe functionaliteiten worden uitgerold ben jij een vast onderdeel van het testteam. Op deze manier kunnen we nieuwe functionaliteiten zonder problemen succesvol uitrollen en weet jij gelijk hoe dit voor onze klanten het beste gebruikt kan worden.

Wat neem je mee?

Klantgericht contact staat in deze functie centraal. Een succesvolle en optimale klantervaring staat op nummer 1, dat is wat jouw als Customer Success Medewerker iedere dag motiveert. Daarnaast heb je veel affiniteit met software en vind je het leuk om er zelf mee te werken. Je wilt klanten blij maken! Je bent aanhoudend in het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen en wilt altijd een extra stap zetten voor jouw klant.

  • Je hebt ten minste 1 jaar werkervaring opgedaan in een klantgerichte functie.
  • Je bent communicatief vaardig, zelfsturend en houdt van multitasken.
  • Kennis van de accountancybranche is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Dat leer je bij ons!

Je kunt gewoon thuiswerken, maar als je op kantoor wilt werken is het wel fijn dat je binnen een uur van Zwolle woont.

Waar kom je te werken?

Mijn Kantoor is onderdeel van de Digital Transformation Company, bestaande uit meerdere bedrijven die zich richten op software ontwikkeling, software consultancy en bedrijfsvoering advisering. Het bedrijf is in 2006 gestart en werkt met meer dan 50 professionals aan vraagstukken van dienstverlenende organisaties om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten. Mijn Kantoor helpt accountants- en administratiekantoren om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie waar de klant van een organisatie centraal staat.

Binnen Mijn Kantoor werken we dagelijks met 15 collega’s samen aan het succes en verdere ontwikkeling van ons platform.

Wil jij een afwisselende baan met veel klantcontact, een goed vast salaris, doorgroeimogelijkheden en leuke collega’s?

Solliciteer via onderstaande link of neem vrijblijvend contact op met Jori Neef (Tel: 06-52876055).