Klantverhaal

Cijfeurs: ultiem klantgemak met snel contact en altijd inzicht

Voor Cijfeurs gaat Mijn Kantoor verder dan alleen ondersteunen in processen en klantcommunicatie. Het platform sluit naadloos aan bij de filosofie waarmee Pieter Kuenen, adviseur en kantooreigenaar van Cijfeurs, zijn moderne kantoor heeft opgezet en runt.

White round circles background
Kubus Cuijk

“6 jaar geleden stapte ik uit de traditionele accountancy. Ik vond dat het anders moest. Ik heb mijn kantoor opgezet als het modernste kantoor van de regio. Een vaste maandprijs voor een volledig geautomatiseerde administratie en 24/7 inzicht en contact. Onze klanten waarderen de korte lijnen met ons, het snelle contact en altijd inzicht in hun financiële huishouding”, zegt Kuenen.

“Mijn Kantoor sluit exact aan op die filosofie. We zijn in 2019 met Mijn Kantoor gestart. Klanten en medewerkers zijn enthousiast, waardoor we als kantoor nog meer in verbinding met onze klanten staan. Vooral de berichtenfunctie en workflow-functionaliteit dragen daaraan bij.”

Hoe reageren de klanten van Cijfeurs op Mijn Kantoor? 

Kuenen: “Ze zijn heel enthousiast en vinden het makkelijk in het gebruik. In het begin was het even wennen. Sommige klanten hadden het idee dat er veel te veel communicatiekanalen zijn. Dat Mijn Kantoor een extra communicatiekanaal zou vormen. We begeleiden klanten intensief en leren ze stap voor stap dat er maar één communicatiekanaal is dat alle andere vervangt: Mijn Kantoor.” 

“Ook voor ons is het fijn werken en samenwerken met Mijn Kantoor. De lijntjes zijn kort, direct en snel. Als er een probleem is, lossen ze het snel op”, zegt Kuenen. “Bij de implementatie van Mijn Kantoor hebben we heel kritisch gekeken wat voor ons kantoor werkt. Daar heeft Johan [algemeen directeur van Mijn Kantoor] direct op ingespeeld en hij heeft met zijn team zelfs een aantal zaken specifiek voor onze omgeving aangepast.”

Mijn Kantoor sluit exact aan op onze filosofie: korte lijnen, snel contact en altijd inzicht in je financiën.”

Pieter Kuenen, adviseur en kantooreigenaar Cijfeurs

Pieter Kuenen Cubus Cuijk-zw
white rounds background
Nieuwsgierig? Kom alles te weten over Mijn Kantoor

Nieuwsgierig? Kom alles te weten over Mijn Kantoor